De mange fordele ved Somfy WireFree-løsninger 

De mange fordele ved Somfy WireFree-løsninger 

Med Somfy WireFree-persienner og -gardiner kan du tilbyde dine kunder følgende fordele: 
  • Installationen foregår rent og nemt, hvilket sparer tid og penge. 
  • Somfy WireFree-motorer garanterer maksimalt problemfri drift takket være det genopladelige batteris lange autonomi, og det giver kundetilfredshed.  
  • Enkel og ensartet konfiguration sikrer, at alle motorer har den samme indstillingsprocedure. Motorerne er kompatible med hele sortimentet af Somfy RTS-styringsenheder og med Somfys TaHoma switch.  
  • Når WireFree-løsningerne forbindes med TaHoma switch, får dine kunder også fordel af stemmestyring samt mulighed for at tilkoble andre produkter fra Somfy og kompatible brands. 
Somfy TLW 25 WT motor: Komplet komfort for dig og dine kunder

Somfy TLW 25 WT motor: Komplet komfort for dig og dine kunder

TLW25 WT er Somfys nye rørmotor med dobbelt udgang til persienner, plisségardiner og liftgardiner på skinner på 25 mm til 50 mm. Den nyeste tilføjelse til vores udvalg af motorer byder på mange forbedrede funktioner.

Motoren til indvendig solafskærmning er designet til at give dine kunder maksimal brugervenlighed. Den har justerbar og reguleret hastighed, der sikrer perfekt placering af bundlisten, og et reduceret støjniveau, som giver den bedst mulige oplevelse. Funktionen med blød start og stop giver ikke blot fornemmelsen af høj kvalitet, men bidrager også til at forlænge såvel motorens som solafskærmningens produktlevetid.  

Motoren er designet med henblik på kortere monteringstid. Den skubber de elektroniske grænser for hurtig installation og perfekt drift, og monteringen kræver ikke mekanisk stop. Somfy TLW25 WT-motoren kan indstilles uden ekstra værktøj, men det er muligt at konfigurere avancerede indstillinger gennem Somfy Pro Set&Go-værktøjet. Det sparer dig ikke kun for dyrebar tid under indstillingen, men giver også nyttig information om temperaturer og cyklusser.

Se og køb alle TLW25 WT motorer og tilbehør.
Magnetiske stik til ubesværet opladning af Somfy WireFree-produkter  

Magnetiske stik til ubesværet opladning af Somfy WireFree-produkter  

De magnetiske mellemstik fra Somfy gør det markant nemmere at oplade alle Somfy WireFree-motorer til indvendig solafskærmning. Opladeren kan kobles til motoren, uden at man skal i nærheden af den, hvilket mindsker risikoen for at beskadige forbindelsesstikkene, fordi man ved et uheld laver en forkert tilslutning. Den er kompatibel med alle vores nyere Somfy WireFree-produkter.  
Se og køb den magnetiske forbindelse.
Større komfort, bekvemmelighed og omsætning med TaHoma

Større komfort, bekvemmelighed og omsætning med TaHoma

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder mest mulig komfort og bekvemmelighed, er det en god idé at nævne Somfys TaHoma switch, når I taler om automatiserede løsninger. Det giver dig ikke bare mulighed for at sælge mere TaHoma-kompatibelt udstyr. Du kan også drage stor fordel af TaHoma pro-appen og Serve-e-Go, når du installerer produkter til dine kunder.
Se og køb TaHoma switch.