Sticky menu section Førende i verden

Sticky menu section PARTNERSKABS

SE ALLE SOMFYS PARTNERSKABSORDNINGER

Læs mere!
Sticky menu section VÆRDIER

DEL VORES VÆRDIER

DRISTIGHED

DRISTIGHED

Vi gør alt for at bevare den iværksætterånd, der har været Somfy-koncernens drivkraft siden begyndelsen. Vi stiller os ikke tilfredse med det, der allerede findes, og bliver motiveret af vores behov for nytænkning. Vi giver forbrugerne nye fordele, og på den måde skaber vi værdi for vores kunder og samarbejdspartnere.
RESPEKT

RESPEKT

Respekt tager udgangspunkt i omtanke for vores kolleger. Det vil sige anerkendelse af deres kvaliteter og accept af deres forskelligheder. Vi arbejder dagligt på at gøre os fortjent til vores partneres og kunders tillid samt på at opføre os ansvarligt og etisk korrekt alle de steder, vi opererer.
ÅBENHED

ÅBENHED

Vi er åbne over for forskellige kulturer, personligheder og aldersgrupper. Vi er villige til at lytte og tage ved lære. Vores nysgerrighed er en kilde til kreativitet. Vi er på forkant med nye tendenser og forvandler dem til løsninger, der er brugbare og tilgængelige for så mange som muligt.
NÆRHED

NÆRHED

Lige siden begyndelsen har vi haft en målsætning om at skabe stærke relationer mellem koncernens medarbejdere. Alle gør en indsats for at stå til rådighed for deres kolleger. Takket være vores omfattende tilstedeværelse og vores professionelle netværk er vi tæt på vores kunder og samarbejdspartnere. Vi gør vores ypperste for at opbygge vedvarende og tillidsbaserede relationer.

SE VORES VIRKSOMHEDSPARTNERE

Få mere at vide
Sticky menu section VORES LØFTER

VORES LØFTER

Sticky menu section Vores historie

Læs mere

Vores historie

1969
Første datterselskab
1981
Første automatisering
1985
Somfy Expert-partnerskab
1987
Første tv-kampagne
1998
Somfys RTS-teknologi
2000
Powered by Somfy-partnerskab
2006
IO Homecontrol-teknologi
2010
Lancering af TaHoma
2015
Lancering af RS100-motor til rulleskodder
2016
Lancering af Connexoon
2017
Somfy Protect by Myfox
2018
"So Open with Somfy"-programmet
2021
Lancering af TaHoma Suite